FONDATORI

Ne-am unit forțele pentru a susține
digitalizarea și modernizarea educației în România.

Impact Hub

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale. Pune la dispoziție spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. Impact Hub Bucharest construiește acest cadru pentru antreprenorii și inovatorii din România, pe care îi susține să își îndeplinească propriile misiuni și să dezvolte inițiative cu impact pozitiv în societate – umanist, social și economic. Relevanți local, conectați global.

iziBAC

Misiunea IziBac este să redea elevilor de toate vârstele plăcerea cunoașterii printr-o metodă modernă și distractivă, care îmbină cele mai moderne tehnici de gamificare cu o formă de predare inovativă, bazată pe multimedia content, interactivitate și spirit de comunitate.
Echipa IziBAC crede cu tărie că educația este fundamentul pe care o societate este construită.
În această viziune, educația nu poate să fie decât una liberă, care să scoată la iveală potențialul ascuns al fiecărui elev. Nu prin pedepse, ci prin stimulare. Nu prin teme impuse, curriculă învechită și mijloace de predare care nu țin cont de schimbarea generațiilor și evoluția tehnologică; ci prin joacă, cea mai naturală expresie a curiozității și ingeniozității umane.

Școala de Valori

În toate „viitorurile” posibile, vor avea succes aceia care își explorează potențialul și învață să se auto-depășească, colaborează cu celelalte generații și caută activ oportunități pentru a contribui la transformarea umanității în spiritul bunăstării generațiilor prezente și viitoare. Ne dorim să transformăm educația într-o rețea interconectată național, centrată pe dezvoltare, conectând cei mai importanți actori din educație. Suținând această viziune a noastră, a luat naștere proiectul E-STEAM.